dilluns, 25 d’octubre del 2010

CF Ulldecona 3 - 1 CF Amposta

Seguin amb la serietat i concentració de la setmana anterior, el Cadet va superar clarament al Amposta B. Després d'una primera part sense gols, però amb clares ocasions per marcar per part dels locals, van ser els ampostins els que es van posar per davant en els primers minuts de la segona. Els nostres van continuar intentant imposar el seu joc i els gols van anar arrivan, primer el d' ANDRES , després el de FERRAN i finalment el de TUDOR.

diumenge, 17 d’octubre del 2010

Ametlla de mar 4 - 0 CF Ulldecona

Durant la primera part, apesar de l'esforç i les ganes del nostre cadet, els locals van portar sempre la iniciativa i el domini total del mig del camp. Fruit d'aquest domini, i d'alguna errada nostra, van arrivar els dos primers gols. També cal recordar que l'arbit no va vulguer veure un clar penalti dins l'area local...
A la segona part, el partit va estar molt més equilibrat. Però no varem aprofitar les poques ocasions de que vam disposar. Ja durant els ultims minuts, i en dos jugades de contratac, van arrivar els altres dos gols.
Potser el resultat final és massa abultat, donat que el nostre cadet va donar la cara en tot moment i no merèixien perdre d'una forma tant condundent

dimarts, 12 d’octubre del 2010

La Cava 1 - 3 CF Ulldecona

Comentari fet per Paco Roig

Partit jugat amb molta serietat i concentració per part dels nois del nostre Cadet. Intentant jugar la pilota i controlant el mig camp, han aconseguit, avui sí, un més que aceptable nivell de joc.

Els gols els han marcat: ANDRES, JOSEP VIVES i CARLES.

Felicitats, ànim i endavant!!!.