dijous, 11 de novembre del 2010

RAPITENCA B 3 - 2 ULLDECONA 6-11-2010

La primera jugada, la primera arribada, la primera ocasió..., el primer gol. 1-0. ESTABEM DORMINT !!.
Durant la primera part els rapitencs van tindre més ocasions de gol molt clares, peró van ser els falduts els que, en una jugada molt dessafortunada entre la defensa i el porter, marcaben el 2-0 en propia porta. Resultat amb el que arrivabem al descans, després de donar una imatge molt pobra per part del nostre equip.
A la segona part tot va cambiar, el posicionament, l'actitud, les ganes,....El joc dels nostres cadets va ser, en moltes jugades, sorprenen-ment brillant. Es creaven jugades de gol i es controlava el joc, fruit de tot aixó arribava el gol de MOHA que suposaba el 2-1. Quant tot apuntaba cap a un possible empat, un esplendit remat de cap a la sortida d'una falta ens posava 3-1. Peró els nostres van continuar insistin, i marcaven el definitiu 3-2, per mig d'AMIN, pràcticament al final del partit.