dilluns, 15 de novembre del 2010

Ulldecona 3 - 0 Sant Jaume

Per Paco Roig:
Partit amb un futbol bastant pobre per part dels dos equips. Durant la primera part els visitants van disposar de claríssimes ocasions per posar-se per davant en el marcador, però van ser els locals, aprofitant un refús del porter, els que marcaven el 1-0 per mig de TUDOR. Va ser l'única ocasió clara dels falduts durant la 1ra. part.

Després del descans el nivell del joc va continuar igual. Els de Sant Jaume no arribaven amb tant de perill, i amb la pressió dels locals al mig del camp i al davant, es creaven ocasions com la del segon gol de TUDOR, i alguna jugada ben trenada com la que provocava el tercer gol, obra de FERRAN.

Val a dir que el SANT JAUME no mereixia una derrota tant contundent, ja que el partit va estar, en general, molt igualat.

NOTA:
Hem de procurar entre tots (pares, tècnics i jugadors) que l'esportivitat i la educació estiguin presents dins i fora del camp, ja que si no donem peu a incidents, confrontacions i comentaris lamentables, que no porten en lloc.